Håndballgruppa

Slagen IF tilbyr jenter og gutter mellom 6-15 år å lære håndball, spille håndball og satse på håndball.  Vi deltar i mini- og aktivitetsturneringer, seriespill og cuper.

Slagen IF ønsker å tilby jenter og gutter mellom 6-15 år å lære håndball, spille håndball og ha det gøy på treninger.  Vi deltar i aktivitets turneringer, seriespill og cuper.

Slagen IF håndball er basert på foreldre som stiller opp som trenere og lagledere. Vi tilbyr trenerkurs via Norges håndballforbund til alle våre trenere, 1-2 ganger i året.

Vårt nedslagsfelt er primært Skallevold, Ringshaug, Volden og nordre Slagen. Volden og Ringshaug skolekrets. Vi ønsker at Slagen IF skal være det naturlige samlingspunktet for all håndball i dette området.

Andre barn som vil spille håndball på Slagen, men ikke bor i disse områdene er selvfølgelig også velkomne!

Vi trener i gymsalen på Sandåsen, i Slagenhallen og på vår egen Beachbane.

Slagen IF håndball skal være en klubb og arena der alle føler seg velkommene, alle skal bli tatt med og bli sett! Mål for alle lag er at vi sammen skal bli bedre og ha et hyggelig miljø.

Slagen IF håndball sitt langsiktige mål er å kunne stille lag i alle aldersgruppene fra 6-15 år.

Vi har også vår egen Beachbane som ble ferdig stilt i 2015, denne brukes til trening og turnering. Leies også ut til andre lag og klubber, ta kontakt med leder i håndball gruppa for mer info.

Vi har i løpet av året 3 felles dugnader for håndball gruppa. Den første er Basaren på høsten som er en veldig hyggelig og sosial dag for alle i nærmiljøet. I Desember har vi julelotteri og i mai har vi dugnadsvakter i forbindelse med Messecupen som blir arrangert i Tønsberg.

Vi er en gjeng med gutter og jenter som synes håndball er gøy og du er velkommen om du ønsker å være med! Kom gjerne på en prøve time eller to, det syntes vi bare er hyggelig!

Kontakt e-post : handball@slagenif.no, Dersom det er spørsmål om økonomi kan dette rettes til kasserer.handball@slagenif.no