Barneidrett

Barneidretten/Allidrett er Slagen IF sitt tilbud til de yngste! Aktivitet med fokus med lek og moro.

Barneidretten foregår inne i gymsalen på Volden skole eller ute i området rundt. Vi leker med apparater, baller, erteposer, fallskjerm, har ulike regelleker og har det gøy sammen- med og uten musikk, har natursti, aker, står på ski og sykler.

Barneidretten er organisert ledere som administrerer informasjon til foreldre, sender ut faktura høst/vår, arrangerer jule/sommer avslutning, mens aktivitet organiseres av trenere. Alle som er aktive i barneidretten må bruke spond appen til bruk av medlemsregister og viktig informasjon og fakturaer til foresatte.

Meld ditt barn på under “Medlem”, velg “Barneidrett – Venteliste”
Vi kontakter dere med informasjon  om oppstart, trinn. Det er en maks begrensning per trinn av antall barn, derfor vil det innimellom være ventetid.

Treningstidene våre er:

Mandag  kl. 16.45-17.30: Trinn 1 (3 år)

Mandag  kl. 17.30-18.30: Trinn 2 (5 år)

Gruppeansvarlig

ingrid nakling kristiansen