UTLEIE AV LOKALET

Slagen Idrettsforening (Fram lokalet) Tuftaveien 11, 3153 Tolvsrød

Fasiliteter:
  • Stor parkeringsplass
  • Moderne toaletter, eget stort handicap toalett i første etasje
  • Stor garderobe
  • Fult utstyrt kjøkken
  • Scene
  • Service til 120 personer
  • Trådløst internett (QR kode for tilgang)
Barnedåp (søndager) regnes som en helgedag og prises i henhold til helgedag ( feks lillesal 4000/3000), medlem eller ikke.

For booking vennligst benytt kalender og skjema under.

Betaling
Skjer forskuddshvis (faktura blir sendt på e-post 1 uke før leieforhold) og nøkkel blir ikke utlevert før dette er bekreftet. Ta med leieavtale signert ved nøkkel utlevering.

Nøkler
Hentes i vaktmester bolig kl 12.00 den dagen man leier. Unntak er i forbindelse med konfirmasjoner , dåp o.l hvor det leies på søndager. Da kan nøkkel hentes dagen før.)

Andre praktiske opplysninger
Wifi Nett (slagenif-gjest).
For å få tilgang så må man benytte seg av QR koden som henger på oppslagstavlen i gangen ved hoveddøren.
Det er ikke prosjektor, lyd eller musikkanlegg inkludert i leie, eller tilgjengelig.
2. etasje er ikke inkludert i leien
NB: Vi leier dessverre ikke ut til personer/arrangement hvor aldersgruppen er under 25 år (selv ikke når person over 25 står som ansvarlig leietaker).

Medlemmer kan ikke leie på vegne av andre personer eller organisasjoner og må ha vært medlem av Slagen IF de siste 6 mnd før leiedato.

Utleie kontrakt: Skriv ut og signer før utlevering av nøkkel. Les nøye igjennom før signering av leiekontrakt

Hele lokalet

(200 personer)

mandag - torsdag (ukedag)